Coinbet24

Coinbet24 je mlada kladionica koja je počela sa radom 2015. godine i nudi sportsko klađenje, kazino, klađenje uživo i to sve pomoću bitcoina.

Licencirana je na ostrvu Kurasao što znači da je novac korisnika bezbedan. Za bezbednost stranice Coinbet24 koristi 256 bitnu enkripciju pa su svi vaši podaci bezbedni.

Veb stranica i mobilno klađenje

Što se tiče dizajna i vizuelnih karakteristika Coinbet24 je kalsična veb stranica onlina kladionica i vrlo je laka za korišćenje.

Na levoj strani je spisak dostupnih sportova za klađenje, a događaji za klašenje uživo su poređani vremenski.

U desnom uglu nalaze se podešavanja, bonusi i načini plaćanja koji su dostupni za Coinbet24, a ispod se nalazi tiket. Takođe tu su i linkovi za “pomoć”, “politika privatnosti”, “o nama”, “kontakt”…

Sajte je dostupan na pet jezika – engleskom, nemačkom, turskom, portugalskom i ruskom, a izbor kvota je prema vašim potrebama – decimalni, razlomci ili američki.

Za mobilno klađenje Coinbet24 nema aplikaciju, ali možete da pristupite veb stranici preko vašeg mobilnog uređaja i da imate potpuno isto iskustvo kao i na desktop varijanti.

coinbet

Pokrivenost i ponuda

Coinbet24 nudi za klađenje više od 20 sportova među ojima su fudbal, tenis, hokej, košarka, rukomet, vaterpolo, odbojka… ali i kriket, stoni tens, badminton.

Za svaki meč postoji nekoliko opcija za klađenje. Neki od fudbalskih mečeva imaju i preko 200 opcija. Kod američkih sportova možete da pronađete i nekoliko hendikep ponuda.

Coinbet24 nudi i klađenje ućivo sa preko 10.000 ponuđenih opcija tokom jednog meseca. U bilo koje doba možete da pronađete utakmice koje su u ponudi za uživo klađenje pošto ih uvek ima između 10 i 50.

Uplata i isplata novca

Kao što i samo ime kladionice Bitcoin24 nagoveštava ona je prvenstveno namenjena igračima koji se klade u bitcoinima, a jedinstvena valuta koja je podržana je turksa lira. Minimalni iznos za uplatu i isplatu je 1 mBTC, a uplata može da se vrši skeniranjem QR koda kamerom vašeg mobilnog telefona ili copy-paste metodom adrese bitcoin novčanika. Bez razlike koju opciju da odaberete sredstva će odmah biti prebačena na vaš račun.

Ostale metode plaćanja su kreditnim i debitnim karticama, uz pomoć EcoPayz ili PerfectMoney, a za isplatu u osnovi je bitcoin, a može da se koristi i Perfectmoney.

Korisnički servis

Možete da kontaktirate korisničku podršku preko “chat” uživo na sajtu Coinbet24 ili preko Fejsbuka. Centar za korisničku podršku je dostupan od 7.00 do 22.00 sata svakog dana u nedelji.

Takođe, postoji sekcija “najčešća pitanja” gde verovatno možete da pronađete odgovor za vaše pitanje.

Bonus

Postoje samo dve promocije za igrače i obe su namenjene novim korisnicima.

Prvi je 100% bonus za prvu uplatu u kazinu do maksimum 200mBTC, stim da minimalna uplata mora da bude 20 mBTC i potrebno je “obrnuti” novac 16 puta u roku od 60 dana od prve uplate.

Drugi bonus je 50% za korisnike za sportsko klađenje sa maksimalnom uplatom do 100 mBTC.

Takođe, ako preporučite svojim prijateljima Coinbet24 možete da dobijete nagradu do 1.000 mBTC.

Zaključak

Ako tražite mesto na kom možete da se kladite na omiljene sportove i timove iz zabave i uz pomoć bitcoina onda je Coinbet24 opcija za vas. Ova kladionica nudi svoje usluge 24 sata na dan za sve one koji žele da igraju non-stop.

Od osnivanja 2015. godine zadovaljavaju usluge korisnika i nude zabavu i mogućnost za veliku zaradu.

Scroll to Top