Bet365

Kladionica Bet365 je osnovana 2000. godine i brzo je postala jedna od najboljih online kladionica sa preko 20 miliona korisnika. Ime je sinonim za kvalitet i bezbednost.

Bet365 je vlasnik kluba Stouk Siti u koji je uložio mnogo novca, a u međuvremenu je kupljen i stadion u ovom gradu koji je preimenovan u Bet365 stadion.

Bet365 je prepoznatljiv i po svojim reklamnim kampanjama koje se prikazuju na mnogim televizijskim dešavanjima. Svetski brend koji je dostupan na 18 jezika.

Bet365 ima licencu vlade Gibraltara i dozvolu Komisije za klađenje ove zemlje. Strogi uslovi za dobijanje licence zahtevaju od kladionice Bet365 da održava visoki standard i bezbednost za svoje korisnike. Sve uplate i isplate idu preko softvera Retail Logic,jednog od vodećih provajdera za online transakcije preko kreditnih kartica, sa upotrebom naviših standarda enkripcije podataka kako bi bila obezbeđenna sigurnost da niko ne može da pristupi vašim podacima.

Veb stranica

Veb strana kladionice Bet365 je jednostavna za upotrebu, detaljna uz odličan dizajn. Sve informacije koje su vam potrebne su efikasno prikazane. Na početnoj stranici možete da pronađete promocije i opcije dok su vam ispred očiju odmah klađenje uživo i najpopularniji događaji. Naravno da ima mnogo sportova i liga koji su dostupni za klađenje i lako je da im pristupite. Kada se sve sabere veb strana kladionice Bet365 je možda najbolja i najednostavnija za upotrebu u ovoj industriji.

bet365

Pokrivenost

Naravno da ćete kod Bet365 pronaći sve najpopularnije sportove, lige i takmičenja širom sveta kao što su na primer Premijer liga ili Formula 1. Ali, ako tražite nešto neobično onda je ovo stranica za vas jer ćete sigurno naći i neke manje lige i takmičenja na kojima možete da ostvarite dobitak. Od fudbala, tenisa i košarke do pikada i biciklizma. Kada kliknete na određeni sport pojaviće vam se meni sa događajima i kompletnom ponudom.

Kvote

Bet365 možda nudi i najbolje kvote, a u nekim sportovima poput trka konja postoji opcija “best odds guaranteed” koja vam garantuje isplatu po najvećoj kvoti na tržištu.

Margine su kompetitivne, na fudbalu 6,4%, na bejzbolu 4,4%, a na košarci ekstremno niske 3,7%.

Uplata i isplata novca

Upalta i isplata novca na Bet365 je lagan proces, a metode pomoću kojih možete da upravljate svojim sredstvima su prokazane u glavnom meniju sajta.

Uplata je moguća pomoću kreditnih i debitnih kartica, bankarskim transferom ili e-novčanicima. Bet365 ne naplaćuje proviziju bez obzira na način, sve je besplatno.

Debitne i kreditne kartice: Vreme procesuiranja novca – odmah; minimalna uplata – 5 funti

Netteler: Vreme za procesuiranje novca- odmah; minimalna uplata – 10 funti

Skrill i Paypal: : Vreme za procesuiranje novca- odmah; minimalna uplata – 5 funti

Bankarski transfer: Vreme za procesuiranje novca – 2-10 radnih dana; minimalna uplata – 100 funti

Ček: Vreme za procesuiranje novca – 5-28 radnih dana; minimalna uplata – 100 funti

uKash: Vreme za procesuiranje novca- odmah; minimalna uplata – 1 funta

Za isplatu se koristi isti metod koji ste izabrali prilikom uplate:

Debitne i kreditne kartice: Vreme procesuiranja novca – 2-5 radnih dana; minimalna isplata – 5 funti

Netteler: Vreme za procesuiranje novca – 1-4 sata; minimalna isplata – 10 funti

Skrill i Paypal: : Vreme za procesuiranje novca- 24 sata; minimalna isplata – 5-10 funti

Bankarski transfer: Vreme za procesuiranje novca – 2-10 radnih dana; minimalna isplata – 25 funti

uKash: Vreme za procesuiranje novca- 24 sata; minimalna isplata – 5 funti

Korisnički servis

Kladionice koje kao Bet365 žele da dobiju visoku ocenu za korisnički servis morale bi da se ugledaju na njih pošto ima sve opcije na koje možete da pomislite.

Rade 24/7 i možete da ih kontaktirate telefonom na besplaan broj 08000 288 365 Ili na njihov broj +44 (0) 1782 684 757. Takođe, možete da im postavljate itanja ili da im šaljete dokumenta na e-mail: [email protected]. Ipak, mi vam preporučujemo da koristite opciju “chat” na sajtu koja je dostupna 24/7, a operateri su ljubazni i daju vam jednostavne i koncizne odgovore uz razumevanje za vaš problem.
Pre nego što ih kontaktirate proverite u sekciji “najčešće postavljana pitanja” koji daje odgovor na gotovo svako vaše pitanje tako da svakako nije gubljenje vremena a i to pročitate.

Bonus

Novi korisnici kladionice Bet365 imaju mogućnost da dobiju bonus do maksimalnih 200 funti. Uz prvu uplatu koja mora da bude minimalno 10 funti Bet365 dodeljuje 100% bonus. Da bi podigao bonus igrač mora da “obrne” svoju upatu i nagradu tri puta sa kvotom ne manjom od 1,50 i to u roku od 90 dana.

Postoje i razne promocije za korisnike. Na primer često igračima bude refundiran novac ukoliko se utakmica završi 0:0, a vi ste igrali prvog strelca na meču..

Druga promocija je dodeljivanje bonusa za dobitan kombinacijski tiket ako ste imali na njemu najmanje četiri događaja. Možete da dobijete bonus čija visina zavisi od broja odigranih parova. Ovo važi za najjače lige poput Premijer lihe, Serija A, Primere, Bundeslige, Lige šampiona.

U kazinu Bet365 svaki novi korsnik dobija izbor raznih bonusa.

Standardni bonus je 100% na prvu upaltu do maksimalnih 200 dolara. Minimalan iznos za uplatu je 20 dolara.

Bonus za nove korisnike slot mašina su 200% na prvu upaltu do maksimalno 200 dolara i mininalnom uplatom od 20 dolara.

VIP bonus od 50% na prvu uplatu do makimalnih 1.000 dolara i minimalnim depozitom od 400 dolara.

Igrači pokera dobijaju bonus od 100% do maksimalnih 100 evra i 5 evra u tokenima za turnir. Pored toga moguće je dobiti i 10 besplatnih vrtenja na slot mašinama i dodatnih 5 evra za ispunjavanje misije novih korisnika.

Uslove za dobijanje bonusa i promocija možete da pročitate na veb stranici.

Uživo klađenje

Poslednjih godina sve kladionice su uvidele prednosti i potrebe klađenja uživo, ali samo Bet365 nudi najbolje opcije uz najveću ponudu.

Kao i za klasično klađenje i za klađenje uživo kod Bet365 kladionice je najbogatija ponuda sportova i događaja. Na primer kod fudbala gotovo svi parovi koji su u ponudi za klasično klađenje mogu da se igraju i uživo što znači da ćete pronaći i neke utakmice potpuno nepoznatih i nepopularnih liga.
Najbolja strana su uživo prenosi za korisnike, a godišnje je dostupno preko 70.000 događaja za gledanje.

Takođe, veliki broj događaja možete da gledate i na aplikaciji za razliku od drugih kaldonica koje nude uglavnom samo trke konja. Neke kladionice imaju sličnu ponudu, ali nijedna od njih ne može da parita Bet365 po raznovrsnosti i brojnosti prenosa.

Mobilno klađenje

Mobilna aplikacija Bet365 ima nekoliko funkcija koje je izdvajaju u odnosu na druge. Brz pristup svim događajima i ponuda za klađenje ućivo su centralne stvari koje su prikazane. Takođe, prikazuju se i trenutni rezultati, a pristup drugim događajima moguć je uz pomoć smao jednog klika.

Druga karakteristika je veliki broj sportova koji je u ponudi za gledanje uživo putem mobilne aplikacije.

Aplikacija izgledom je identična kao veb sajt i izgleda dosta dobro čak i na malim ekranima. Raspored je dobro organizovan što donosi lak pristup bilo kom delu aplikacije. Aplikacija je dobro dizajnirana sa dugmićima za brz pristup do najpopularnijih sportskih događaja na vrhu i glavnim funkcijama u centralnom delu.

Aplikacija je svobuhvatna sa dobrim dizajnom i laka je za korišćenje bilo kome. Uz laku navigaciju i brzinu klađenje u pokretu nikada nije bilo lakše.

Zaključak

Kao jedna od najstarijih online kladionica Bet65 nudi interesantno iskustvo. Bez razlike da li vas zanima sportkso klađenje ili kazino, slot mašine, poker, ovde imate sve na jednom mestu. Milioni korisnika iz celog sveta su izabrali Bet365 zbog njihove reputacije. Uz veliku ponudu svi vaši zahtevi i potrebe će biti ispunjeni.

Scroll to Top